sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Tokohehkutus jatkuu, kävelyretki Verlaan

Tässä vähän viikon kuulumisia:

Tiistaina käytiin hallilla treenaamassa, otettiin seuraamista, seisomista ja paikkamakuuta.

Seuraamiset meni hyvin, hieman kulki jäljessä ja vaisusti, mutta vire nousi kun otettiin pelkkiä liikkeelle lähtöjä ilman perusasentoa ja heti palkkaus :)
Seisomiset onnistuivat hyvin, vielä pitäis lisätä kärsivällisyyttä odottamisen kanssa, mutta hyvällä mallilla seisominen silti on :)
Paikkamakuu viimeisenä, ei valitettavaa, makasi hiljaa paikallaan vaihtamatta asentoa.

Palkkaustapa pitäisi vaihtaa kaukopalkkaan kokeita ajatellen, mutta siihenkin päästään!

Keskiviikkona tultiin aamulla opistolle, kera Oton ja Riemun.
Päivällä lähdettiin ajelemaan ympäri Kouvolaa mätsärimainokset kainalossa.
Käytiin iltapäivällä kävelemässä metsässä lenkki, ja loppuilta meni vaan oleskellessa.
Torstaina illalla käytiin läpi mätsärin pokaalit ja ruusukkeet, ollaan myös katseltu että mille sijalle menee millaisia palkintoja.

Perjantaina käytiin Selänpään koululla katsomassa jos siellä olisi ollut ilmoitustaulu meidän mätsärimainokselle. Samalla käytiin autiotalolla, ja Riemu pääsi tekemään pienen hakutreenin, kun Jenni meni sitä piiloon ikkunalaudalle.

Lauantaina käveltiin Verlaan mukanamme Jenni, Hanna ja Bonita. Kivoja maisemia, ja rakennuksia löytyi!
Tässä muutama kuva reissulta:


Riemu on ilmeisesti hyvin herkkä kaikenlaisille vammoille jne. vauhdikkuutensa takia, ja Verlan kierroksen jälkeen se ontuikin reilusti, vaikka vauhtia olisi silti riittänyt.


Sunnuntaina mentiin päivällä pellolle ottamaan pienet noutotreenit. Treenitipuna kyyhky, joka saatiin opettajalta. Suurin pelko linnun kanssa treenatessa oli se, että koira repisi sen samalla tavalla kuin pienempänä repi lintujen siivet. Onneksi nyt ei sellaista tapahtunut ja voin olla niin ylpeä Riemusta!

 Riemu jaksaa odottaa käskyjä hienosti, ja käyttää nykyään nenäänsä paremmin etsimiseen, ja palautukset sujuvat hienosti. Heinäkuussa olisi Hyvinkäällä Labradorinnoutajakerhon järjestämät taipparit, joihin nyt siis tällä hetkellä tähdätään. Toivottavasti saamme kaiken sujumaan niin, että onnistumme vielä silloinkin ;)
Tässä vähän kuvia noudoistakin: