keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

I'll be there, if you ever want me by your side

Viime päivät ovat menneet mukavasti treenaillessa ja lenkkeillessä, aloitetaan kuitenkin viikonlopusta:
Kotosalla oltiin, Röykässä pitkästä aikaa, viikonloppu meni pihatöitä tehdessä. Siistittiin alapihan risukkoja ja haravoitiin pihaa jne. Riemu oli aktiivisesti mukana kaikessa, ja palloakin piti roudata mukana jatkuvasti! 
Maisa oli taas täynnä elämäniloa muutaman viikon sairastelusta huolimatta. Reippaasti sekin lenkeillä lönkötteli mukana :)

Sunnuntaina tultiin taas takaisin opistolle. Mitään ihmeellistä ei sunnuntaina sitten tehtykkään. 
Maanantaina käytiin iltapäivällä lenkkeilemässä, Riemun seurana olivat labradorit Mämmi & Mokka ja samojedi Bonita, eli naisten kanssa oltiin, ja mukavaa oli ;)

Tiistaina käytiin tokoilemassa vähän ja tehtiin parit namijäljet koirille(Riemulle tosin sopii paremmin lelulla raahattu jälki). Kokeiltiin vähän paikalla istumista, pari minuuttia meni mainiosti :)
Sen jälkeen treenailtiin luoksetuloa ja luoksarin pysäytystä, ja melkeinhän sekin jopa sujuu! Seuraaminen ja jäävät(maahanmeno ja seisominen) sujuvat ongelmitta hyvällä nopeudella ja ilman ennakointia. 

Ja käytiin tietenkin taas tytsyjen kanssa lenkillä:
Tänään oltiin iltapäivällä pellolla treenailemassa noutoja, damit heitettynä mahdollisimman pitkälle ja mahdollisimman tiheään pusikkoon. Kaikki tämä siksi, että pieni musta oppisi käyttämään nenäänsä etsiessään(eikä silmiä) ja etenemään tarpeeksi pitkälle. 
Noudot sujuivat hyvin, vähän oli vaikeuksia juosta tarpeeksi pitkälle risukkoon hakemaan yhtä damia, mutta sekin saatiin ilman turhia käskyjä ja pyyntöjä pois sieltä!

Ja toki oltiin tänäänkin lenkillä niin ihanaisten tyttökoirien kanssa, Riemu porukan nokassa niin isoa poikaa että ei mitään rajaa ;)

Pari päivää, ja onkin jo mätsäri, ja sekä Riemu, että Otto taitavat päästä äidin kanssa kehään ;)
Otto ensimmäistä ja viimeistä kertaa, Riemu toista/kolmatta kertaa(toivottavasti pääsee vielä jatkossakin).

Ja tosiaan, eihän meillä kouluakaan ole enää montaa viikkoa jäljellä, ja tilasin itselleni jo päättäjäislahjankin ;) tilauksessa siis maalaus Lukesta :) Ja nimenomaan tästä kuvasta piti saada, jotta kuvasta voi nähdä vanhan koiran viisauden ja arvon!