Image Map

perjantai 13. syyskuuta 2013

Pikapostaus ennen nukkumaanmenoa

Tämän viikon kuulumisia:

Maanantaita tultiin tosiaan Riemun kanssa takaisin koululle. Aika tyhjältä tuntuu ilman Lukea, mutta kyllä me selvitään. Viikon aikana ei oo oikeestaan tapahtunutkaan mitään tai ollut mitään ihmeellistä.
Pitkälti ollaan vaan lenkkeilty, ja treenailtu jotain pieniä tekniikkajuttuja esim. perusasennon hiomista jne.

Lenkkeiltäessä ollaan päästy Jennin kameran eteen, ja laitankin postauksen loppuun muutaman kuvan.
Ja käytiinhän me kyllä muutaman kaverin kanssa treenailemassa ihmisetsintää, ja rääpäleellä meinas mennä kuppi nurin kun menin toista koiraa piiloon ja Riemun piti jäädä odottamaan omaa vuoroaan. Metsä ja pelto raikasi kun riiviö käytti vähän ääntänsä :D

Torstaina treenailtiin näyttelyitä varten, mutta eipä me edes tuon rääpäleen kanssa saatu mitään uutta siitä irti, samoja perusjuttuja, mitkä ollaan jo opeteltu, tietty onhan meillä parantamisen varaa, mutta kuitenkin. Olis kiva päästä treenaamaan jotain muutakin kun pelkästään tokoa & näyttelyitä.

Wagner ei tykännyt Riemusta, Riemun kovista mielistely-yrityksistä huolimatta
c. Jenni Pitkänen

Huomenna, tai siis tänään, lähdetään kotiin, ja Jenni tulee tutustumaan Nurmijärvi-elämään viikonlopuksi Bellan kanssa :)

Tähän loppuun vielä ne kuvat, Riemun kasvukuvat ja pari muutakin. Ja kaikki kuvat on kuvannut Jenni Pitkänen. Jennille myös kiitos blogin uudesta bannerista, on muuten hieno! <3 :)

Riemu 13vko

Riemu 13vko Bellan vieressä