keskiviikko 14. elokuuta 2013

Jostain se on aloitettava

Jeps, elikkäs, voin heti alussa kertoa, että en tule olemaan kovin innokas kirjoittelija, mutta yritän pitää tasaista väliä kirjoituksilla. 

Ensin vaikka vähän itsestäni.
Olen siis vuosimallia -97, asun tällä hetkellä Nurmijärvellä, mutta muutan maanantaina 19.8 "tilapäisesti" Valkealaan. Aloitan siis koulun Valkealan opistolla, menen kennelkympille.
(
http://www.valkealanopisto.fi/fi/koulutus/kennelkymppi)
Tykkään touhuta koirien kanssa paljon, ja harrastukseni onkin siis koirat. Harrastan koirieni kanssa pääsääntöisesti tokoa, ja mätsäreitä, myös agility kiinnostaa, ja Riemun kanssa olisi tarkoitus alkaa käymään myös näyttelyissä, kunhan poika kasvaa.
Esitän näyttelyissä myös tuttujeni koiria(myös ventovieraita joskus), joten blogiin ilmestyy varmasti näyttelytuloksia.

Sitten Maisa.
Maisa on syntynyt siis 2001, ja täytti siis 12 vuotta heinäkuussa. Tämä innokas partanaama vain kasvattaa aktiivisuuttaan, mitä vanhemmaksi pääsee. Jos Maisa olisi nuorempi, sen kanssa luultavasti harrastaisin paljon enemmän kuin nyt.

Ja Ottoboy.
Otto on tullut kodinvaihtajana n. 1 vuoden iässä tädiltäni meille, sen kanssa on käyty metsällä, mutta näyttelyissä ei käyty, ja pallit herralta vietiin n. 5-vuotiaana. Nyt se viettelee ansaittuja eläkepäiviä kotosalla lenkkeillen kuitenkin reippaasti edelleen.

Luke jäi meille Maisan vahinkopennuista, ja siitä tuli ensimmäinen oma koirani. Olen kouluttanut sen itse, ja olihan se kisavalmis tokoonkin jo parivuotiaana, mutta ei me koskaan päästy kisaamaan. Nykyään Luken harrastukset ovat pitkälti vain mätsärit ja ajoittain toko/rally-toko.

Riemu muuttaa kotiin 16.8, ja kasvattajan kertoman mukaan se on aktiivinen lapsukainen. Riemun kanssa aletaan tulevaisuudessa harrastamaan tokoa ja näyttelyitä/mätsäreitä, ehkäpä myös agilitya ja hakua.

---

Tässä vähän meidän poppoosta, katsellaan, kuinka usein tänne jaksaa kirjoitella.