tiistai 14. tammikuuta 2014

Pakkaspäivä!

Tänään päästiin ulkoilemaan oikeen kirpeessä pakkassäässä, -10,5 näytti mittarissa :) Ei muuta, kun lämpimät vaatteet itselle, Maisalle takki päälle ja ulos! :)
Riemun mielestä jäisen jalkapallon hakeminen oli parasta mitä pellolla pystyi tekemään, Maisa tyytyi vaan kävelemään ja tapansa mukaan ilmoittamaan milloin oli tylsää, milloin kylmä, milloin piti saada rapsutuksia ja nameja :D
Jennin ansiosta saatiin oikein kivoja kuviakin, laitellaas ne tuonne loppuun sitten.

Loppupäivä onkin mennyt varastotiloja siivotessa, ja pyykkiä pestessä. Siivotessa löytyi aarteita, Riemulle saatiin reilu sylillinen uusia pehmoleluja, joita se juoksikin jo esittelemässä pihalla noin tunnin verran :D Lelut esiteltiin palloille, puille, muille leluille, mulle ja Jennille.
Nyt poika on vihdoin osannut rauhottua omalle patjalleen ja vetää sikeitä(:

Viikonlopun aikana treenailtiin taas noutoa, ja vähän "hakua", ja kyllä on kiva kattoa Riemun reipasta ja keskittynyttä työskentelyä! :)
Tämän viikon aikana suunnitelmiin kuuluu töiden lisäksi treenejä, lenkkejä, torstaina alkaa ohjattu koulutus ja päästään häiriöön treenaamaan "oikeasti", lauantaina olis tarkotus mennä kaverin kanssa vähän noutoja/jälkeä treenaamaan. Ja lauantaina äippä lähtee hakemaan meille lisää karvaista perheenlisäystä, sitä en vielä paljasta, mikä meille tulee asustelemaan, lauantaina siitä enemmän ;) Sunnuntaina/maanantaina, riippuen miten saadaan kyyti järkättyä, olis taas lähtö opistolle!

Vielä mahtuu viikkoon kaikenlaista =)