Image Map

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

piiitkä tauko kaikessa

Joten siis, aloitellaas tokoilusta 3.5. ALO2, sija 2/6 pistein 154,5.
Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen kytkettynä 8,5(hieman laiskaa, perusasennot hukassa)
Seuraaminen taluttimetta 8,5(^)
Maahanmeno 9
Luoksetulo 8,5(turhan hidas laukka)
Seisominen 5(ennakoi menemällä maahan kesken seuruun, teki seisomisen kuitenkin hyvin uuden seuraamiskäskyn saatuaan)
Hyppy 0 (ei hypännyt)
Kokonaisvaikutus 10

Tuomarina toimi siis Pirkko Bellaoui ja olen todella tyytyväinen pieneen mustaan, jonka mielestä tokoilu oli kaikesta huolimatta hauskaa! :)


Päivitystauko on ollut niin pitkä, etten enää edes muista mitä kaikkea ollaan tehty.. 
Mätsärissä käytiin 5.5, Riemu PUN-, tuomarina ulkomuototuomari Taina Nygård, joka kehui Riemun parikehässä maasta taivaaseen! Nauhakehässä taisi sitten olla niin kova taso, ettei enää pärjätty.
Ja Riemu käväisi myös L&K-kehässä Iiriksen kanssa, ilman tulosta tosin. Silti koiran esiintyminen ja käytös oli erittäin mallikasta :)

Viikkoa tai kahta ennen koulun loppua treenattiin taippareita varten koulun rehtorin, Pauliina Aholan(kennel Reedrunner's) kanssa. Lokki oli ensin hieman kummallinen, ja kahluuetäisyydeltä Riemu ei sitä hakenut, uintietäisyydeltä kylläkin.

Harakka ja kyyhky noudettiin ilman ongelmaa. Kanilla tulikin sitten jo myös ohjaajan ongelmat vastaan. Koska olen herkkä, ja yleensä lähes kaikki kuolleet eläimet ällöttävät(paitsi tosiaankin linnut), joten en kaniin koskenut. Se siis tuotti koiralle myös ongelmia, koska en saanut innostettua sitä tarpeeksi kanille, joka makasi maassa. Jos siis olisin voinut ottaa kanin käteen, Riemukin olisi luultavasti sen ottanut.
Eli tästä päästäänkin sitten siihen, että Riemulle pitää löytää ohjaaja taipumuskokeeseen, kun allekirjoittanut ei sitä kania voi käteensä ottaa.

Ja koulukin siis loppui keskiviikkona 28.5. ja hyvin arvosanoin :) Nyt odotellaan Riemun syntymäpäivään asti, että saadaan tietää minnekkäs sitä pääsisi kouluun syksyllä :)

14.6 olisi varattuna paikka ALOon Kellokosken kokeeseen. Hyppyä pitäs treenailla ennen sitä, toivottavasti saatais se onnistumaan :) 
Muuta tulevaa: Elokuussa olisi 3 näyttelyä, mihin mennään, rahatilanteesta riippuen tosin. Myös Karjaalle ajattelin Riemun ilmoittaa, jos äiti vaan siihen suostuu. Karjaahan on tosin jo heinäkuun alussa :)(6.7. muistaakseni)

Torstaina, eilen ja tänään ollaan käyty treenailemassa, ja lisää treeniä luvassa heti huomenna, vielä pitäisi päättää, mennäänkö hakuilemaan vai tokoilemaan.
Loppuun vielä Riemun kuvat torstailta, kuvista kiitos Sarille :)