Image Map

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Blogi herätellään eloon

Viime päivityksestä onkin sitten jo aikaa. Nyt olis hyvä aika ruveta kirjoittelemaan taas, kertomaan meidän elämästä. Tähän päivitykseen pikakelauksella noin viimeisen vuoden tapahtumat:


Käytiin muutamat mätsärit ja tokoilut heittämässä, mätsäreissä välillä sijoittuen, tokoilusta ei sen kummempia tuloksia tullut, Koiranetistä voi lukea tokoilujen tulokset.

Riemu 2v 7kk (tammikuu 2016)
Helmi-maaliskuussa käytiin kasvattajatädin luona pitkästä aikaa. Vietettiin oikein mukava hermoloma siellä! 

Vas->oik. Ella(Riemun puolisisko), Devi(Ellan tyttö) ja Riemu

Myöhemmin maaliskuussa käytiin mun veljen luona Oulussa, mutta valitettavasti siltä reissulta ei tähän oo kuvaa. Keväällä käytiin siis parit mätsärit, ja treffattiin mm. Indyn kanssa pitkästä aikaa!

Riemu ja Indy touko-huhtikuussa 2016

Riemu SIN3 Helmin esittämänä
Toukokuussa sain elämän piristykseksi kasvattajatädiltä lainaan 2 karvakorvaa, Devin ja Aatun. Niiden kera tuli myös käytyä mätsäreissä ja muutenkin treenailemassa ja piiiitkillä lenkeillä.
Aatu, Devi ja Riemu


Olen Devin ja Aatun vierailusta ikuisesti kiitollinen Helille, tää koirakolmikko onnistu nostamaan mut pohjalta kertaheitolla <3 Ottaisin ne tänne uudelleen milloin vaan!
Loppukesä ja syksy menikin sitten oman koiran kanssa treenatessa, ja ne muutamat kokeet sinne.
Tuossa välissä ehti autokin sitten vaihtua, koska entinen luottopeli golf meni ja paloi koko roska, vieden mukana n. 300€ edestä koiratarvikkeita kuten hihnoja, pantoja yms. Elokuussa sain ostettua uuden auton, ja nyt sekin on jo etsimässä uutta kotia.

Myös Yogi on ehtinyt kasvaa isoksi ja hienoksi pojaksi. Korkeutta pojalla taitaa viime mittauksen mukaan olla n. 72cm ja painoa reilut 30kg.Toko SM Vihtavuoressa, AVO3 

Ja kävihän Riemu kisaamassa myös epävirallisessa nuorten SM-toko kilpailussa, hienolla suorituksella nuorempien luokan ensimmäiseksi, vaikkei pisteet tulokseen yltäneetkään.


Syksyllä ilmaantuikin omaan elämään jostain kulman takaa odottamatta ihminen, joka muutti kaiken. Lokakuusta lähtien pyörittiin Riemun kanssa Espoossa, ja joulukuussa tehtiinkin lopullinen päätös muutosta. Eli joulukuusta lähtien ollaan oltu sitten virallisesti espoolaisia!Huima Hakija 1
Stadin Superkoira 2016
Meidän pieni perhe joulukuussa 2016
Nyt tammikuussa korkattiin Rilla-lainalapsen kanssa veteraanikehät, mahtavasti tuloksella VET-H!!Siinä taiskin olla aikalailla lyhennettynä ja pähkinänkuoressa noin vuoden tapahtumat. Nyt jos ottais sitten itseä niskasta kiinni ja alkais päivittelemään uudestaan ja pikkusen useammin kuin puolentoista vuoden välein :D Bannerille on tauon aikana tapahtunut jotain, ja sivut on muutenkin korjauksen alla, joten navigointi on hieman hankalaa!

Seuraavassa postauksessa varmaan kerron hieman mielipiteitäni terveystutkimuksista jne tai ehkä jopa tulevaisuuden suunnitelmista meidän pienen perheen kasvattamisesta yhdellä karvanassulla ;)