Image Map

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Blogi tauolla ja kuulumisia

Ollaanhan me jo reilun aikaa oltu "tauolla"(=ei inspistä kirjoittaa, edelleen yks toivepostaus kesken). Nyt jos sitä palailis taas blogin päivittelyyn. Iihan kaikkea en kyllä jaksa kirjottaa, mutta, helmikuun viimeisimmän postauksen jälkeen ollaan oltu kasvattajan luona, treenattu ja oltu vaan.

Helmikuussa siis oltiin viikon verran Ristijärvellä. Mitään erikoista ei sillon muistaakseni tehty. Sen jälkeen ollaankin oltu oikeastaan vaan kotona. Treeneissä ollaan käyty, ja avoimen liikkeet on siinä kunnossa, että korkataan eka AVO-koe SM-kisoissa kesäkuussa. SM-kisoissa ollaan siis Labradorinnoutajakerhon joukkueessa.

Helatorstaita edeltävänä keskiviikkoiltana lähdettiin jälleen junalla kohti Kajaania, mistä Heli meidät tuli hakemaan yöllä, ja päästiin viikonlopun viettoon. Täällähän on siis ihania pieniä koiravauvoja, niitä on päästy pusuttelemaan, sekä nauttimaan pidennetystä viikonlopusta.
Torstai-iltana treenailtiin porukalla, paikalla oli Riemun lisäksi sisko Fiona, sekä veljet Roope, Zero ja Viski, lisäksi keltainen vahvistus Kaapo.

23kk <3

Lauantaina herätys neljältä, ja kahden tunnin yöunien jälkeen auton starttaaminen kohti Lestijärveä tuntui aika raskaalta. 5.45 aloitettiin siis matka näyttelyyn.
Riemulle koiran näköinen arvostelu, ja lopputuloksena NUO-EH2. Liikkumisesta pakko sanoa sen verran, että eipä oo Riemupoika aikasemmin yhtä hyvin juossu! Kasvattajaryhmää ei saatu, mutta kaikilla sisaruksillakin oli tunnistettava arvostelu, ja hienot tulokset :)

Arvostelu: "Lähes 2v. uros, joka on erittäin hyvää tyyppiä. Päässä oikeat linjat, mutta toivoisin hieman lisää pituutta. Hyvä kaula, selkä&häntä, samoin runko. Raajaluusto saisi olla hieman järeämpi. Kulmaukset&liikkeet OK. Hyvä turkki."

12 tunnin näyttelypäivän päätökseksi sohvalle makoilemaan. Oli muuten hyvin väsynyt Riemukoirakin :D Loppuun hieman kuvia Ristijärvi(+Lestijärvi)-reissulta.
Kiitokset jälleen kerran Helille majoituksesta ja muusta! <3

Maanantaina viikonlopun reissun jälkeen luvassa oman yhdistyksen match show, Riemu isoissa aikuisissa siskon esittämänä hienosti PUN4! Tuomari oli kehunut erityisesti liikkeitä :)

Veljekset Viski ja Riemu