Image Map

torstai 12. helmikuuta 2015

Sukkapotilas

Jo pitkän aikaa Riemun anturoita on pitäny hoitaa rasvaamalla, ja kuivaamalla ulkoilun jälkeen kunnolla. Nyt kuitenkin jouduttiin tilanteeseen jota niin pitkään yritettiin välttää. Jarrunappula on revennyt. Verestävä antura on haavalapun alla sidottuna, ettei se pääse repeytymään pahemmin.

Pistän anturan repeämisen sään vaihtelun piikkiin. Välillä kylmää, välillä lämmintä, ja taas uudelleen kylmää. Tuolla pikkukivissä jäisellä tiellä ja kovassa lumessa juostessa näitä sattuu. Tassu putsataan vähintään kahdesti päivässä ja pidetään sidottuna, jos hyvällä tuurilla revennyt pala saataisiin vielä tarttumaan kiinni.


Toinen tämän hetken "ongelma" on naamassa oleva ihottuma/karvattomuus. Syyksi on pohdintojen jälkeen löytynyt(ilmeisesti) myöskin se kova lumi sekä metallikupit. Vältetään siis lumihankisukellusta ja kupit vaihtoon. Naamaa putsaillaan vihreällä teellä.


Tänään oltaisiin päästy treenaamaan, mutta ehkä me vältetään nyt ylimäärästä juoksentelua, vaikka tassukin alkaa näyttää jo paremmalta. Pidetään varmaan ns. sairaslomaa ens viikon loppuun asti, ei pallon perässä revittelyä, vapaana pääsee olemaan vaan kotipihassa tikkujen yms. välttämiseksi. 

Eikä sitä treenifiilistä oikeen löydy. Viime aikojen tapahtumat siellä ei-koiraelämän puolella on aika ahdistavia, eikä tälle ahdistukselle näy loppua vieläkään. Jos sais vaan nukuttua ja syötyä kunnolla. 
Lenkkeily tosin maittaa, koska ne on hetkiä, jolloin näitä ajatuksia pääsee osittain pakoon, osittain miettimään ihan rauhassa. 

Ens tiistaina ollaankin lähdössä kasvattajalle viikoks, sitä ootellaan innolla, viimeks oltiin syyslomalla. Edes jotain tekemistä tälle hölmölle 3½ viikon lomalle :D Reilu viikko ollaan siis lomaa lusittu, eikä olla tehty yyyhtikäs mitään. 
Tosin tekemättömyys saattaa johtua tästä ahdistuksesta, ja myös pikkasen rahatilanteesta, kun ei päästä mihinkään lähtemään :(

Kyllä me tästä vielä noustaan, ja treenifiilis palaa. Avoimen luokan liikkeet on kuitenkin muistissa, pientä hienosäätöä vaan pitää muutamissa liikkeissä vielä treenailla.
Ja jospa sitä tulis sitten taas kirjoteltua enemmän :)