Image Map

maanantai 27. lokakuuta 2014

Syysloma ja muuta höpinää

Hohhoijaa.. sanotaanko nyt vaikka heti aluksi näin, että välillä ärsyttää, kun en keksi postauksille mitään tarkoituksellista otsikkoa, vaan otsikko on juuri esim. tämän postauksen tyyliä -_-
//tämäkin postaus kaiken lisäksi n. viikon myöhässä, mutta eipä se kai haittaa.. jos sitä mahdollisesti ryhdistäytyis tän bloggaamisen kanssa, ja kirjottais useammin? :D

Aloitetaas sitten asiasta;
Syyslomaa lähdettiin viettämään maanantaina pieneläinviikon viimeisen aamuvuoron jälkeen matkaamalla ensin Riemun kanssa bussilla Hyvinkäältä Hyrylään. Sieltä jatkoimme Minnan kyydillä kohti Sotkamoa.
Matka sujui ilman sen kummempia pysähtelyitä, kuin koirien pissatukset ja meidän syöminen :D Vielä kerran Minnalle suurensuuri kiitos kyydistä! :)

Sotkamosta matka jatkui Riemun kasvattajan, Helin, kyydillä Ristijärvelle. Helin luokse kun päästiin, kello oli jo n. 21 ja jotain :D Ensimmäisen illan aikana ihan vaan oltiin ja vietettiin aikaa.
Tiistaina olikin sitten jo matkan väsymystä nukuttu pois, ja energiaa oli, joten mitäpä siinä muutakaan, kuin 5 labradoria ja 1 kääpiöpinseri hihnan päähän, ja metsään mars! Siitäpä on kuvatodisteitakin jo! Kuvissa tosin ei näy kaikki kuusi koiraa samaan aikaan :(




Huomatkaa Niemun uusi panta, siitä kiitokset Helille <3
















Keskiviikkona oli aika peltojuoksujen ja treenien. Treeneistä ei kuvia, mutta tässäpä pari kuvaa pellolta, palloa hakiessa :) Treeneissä käytiin siis Kajaanissa. Otettiin hyppyä, jääviä ja seuraamista. Hyppy ja jäävät(m, s, i) toimivat, ja saatiin hyppyyn lisää vinkkejä. Seuraamisissa R oli iiiiiihan pihalla, uskaltaisin veikata uuden paikan jännitystä, sekä stressiä(joka on lähtöisin kotoa, Yogista) vieraista sakumaanikoista, jotka haukahtelivat kentällä. Se siis jätätti käännöksissä, ja erityisesti täyskäännöksessä varmaan pari metriä..







































Torstaina pääsin pitkästä aikaa ratsastamaan! <3 Kierrettiin sama lenkki hevosilla, kuin tiistaina koirien kanssa, ja kivaa oli =) Perjantaina käytiin myös ratsastelemassa,
Lauantaina Helille kyläilemään tulivat Riemun sisarukset Fiona ja Zero, sekä Zeron omistajan toinen labradori Pepe :) Käytiin metsässä lenkkeilemässä kahdeksan labradorin voimin. Fionan läsnäolo aiheutti Riemulle pieniä aivojen ja korvien katoamista, mutta löytyi ne korvatkin sieltä aina välillä! :D
Koko viikko meni aivan liian nopeasti, ja sunnuntaina olikin jo aika lähteä kotiin. Paljon jäi tekemättä, ja tulevia reissuja suunniteltiin jo.

Maanantaina olikin taas jo ensimmäinen arkipäivä, ja se sujui ilman sen kummempia kummallisuuksia. Illalla käytiin treenaamassa Haikalan kentällä, ja tapasin samalla mahdollisesti tulevan handlattavan. Tiistaina R pääsi mukaan opiskelemaan, aamulla tokoiltiin, saatiin hyviä vinkkejä noudon palautuksiin ja perusasentoihin.

Selkeitä muutoksia Riemun tekemisessä on viimeisimmän kokeen jälkeen tapahtunut, se on selkeästi ahdistuneempi muista koirista. Ahdistuneisuuden oletan johtuvan kotona Yogista aiheutuvasta stressistä. Tätä koitetaan nyt helpottaa oleskelemalla enemmän isän luona Röykässä, ja muutos parempaan on jo tapahtunut, alle viikossa. Riemu on reipas oma itsensä, eikä sitä ahdista olla kotona normaalisti ja torstaina treeneissäkin mentiin jo normaalitahtia, eikä himmailtu ja jarruteltu :)

Seuraavaa mielipidepostausta olen jo suunnitellut, en vain osaa aihetta päättää vielä, vaihtoehtoja on siis kaksi, labradorit ja luonnetestit, ja toisena jatkoa edelliselle labradorit ja näyttelyt-postaukselle.
Sitä miettiessä, hyvää viikon jatkoa kaikille! :)