Image Map

Ruudun takana

Liisa, s. -97
Olen koirahullu tyttö, joka päivittelee paljon koirista ja tuloksista näyttelyissä ja kokeissa, tykkään laulaa ja esiintyä(pienestä paniikkihäiriöstä huolimatta), aloitin elokuussa ensin lähihoitajaopinnot, jonka jälkeen pääsin varasijalta opiskelemaan eläintenhoitajaksi Hyvinkään maaseutuopistolle(Hyria, Uudenmaankatu 249).(aikaisemmat koulut Röykkä, Rajamäki ja Valkeala Kennelkymppi)


Olen harrastanut aktiivisesti koirien kanssa 9 vuotta, eli siitä lähtien kun sain ensimmäisen oman koirani, Luken. Harrastus on vienyt enimmäkseen aikaa ja rahaa, mutta se on myös tuonut uusia ystäviä ja tuttavuuksia, uudenlaisia mielipiteitä ja näkökulmia moneen muuhunkin asiaan, koiraharrastus on itkettänyt ja naurattanut.
Harrastan koirien kanssa tokoilua(olen kisannut lainakoiralla(pk. collie) tokossa alo- ja avoluokissa), mätsäreitä, rally-tokoa. Nyt Riemun myötä harrastuksiin luultavasti tulee ainakin osittain kuulumaan metsästys(taippareiden jälkeen).
Esitän myös vieraita koiria näyttelyissä, kokemusta löytyy paljon, eri rotuisista ja eri ikäisistä koirista.(jos tarvitset näyttelyapua, laita s.postia: lukeriemu@gmail.com)

Mukana blogin menossa ja meiningissä myös välillä Yogi sekä Maisa.

c. Riitta Kekkonenc. Sini OllikainenOlen harrastanut myös näytelmäkerhoa n. 4vuotta muutama vuosi sitten, ja ollut koko yläasteen ajan mukana koulun musiikkiesityksissä jne.


c. Elisa Teronen

c. Elisa Teronen
Meidän joukon löytää myös Petsiestä, nimimerkki on luxor, kaikki lemmikit ja niistä enemmän kuvia löytyy sieltä.