Image Map

tiistai 29. lokakuuta 2013

Koiratytöstä heppatytöksi

Syysloma on ohi, ja tettiviikot alussa. Tettipäivä 2/10 takana, ja huomaa, ettei tää koiratyttö oo pitkään aikaan ollu tallilla :D Kahden viikon aikana olisi siis tehtävänä hoitaa koiria ja hevosia(=tallin siivous, vedet&heinät) ja vähän vuohia ja kanejakin. 

Nyt kahtena ensimmäisenä päivänä onkin sitten lenkkeilty ja siivoiltu tallia, roudattu vesiämpäreitä ja heiniä ihan urakalla. Tänään treenailtiin myös koirien kanssa temppuja ja ihan perusasioita :) Huomenna samat tehtävät jatkuu taas. Torstaina Riemurääpälekin pääsee mukaan kattelemaan heppoja jne.

Riemun kanssa ollaan treenattu ahkerasti tokoa, ja alkaakin jo olemaan melkein kokonaisia liikkeitä kasassa, esim. luoksetulo ja paikkamakuu. Kaukokäskytkin on kovassa treenissä ja pallopalkan kanssa niiden treenaaminen onnistuu parhaiten. Seuraaminen alkaa myös olemaan aika hyvällä mallilla, vähän vois tiivistyä, mutta sen ehtii treenaamaan vielä! :)

-----

Pikkuhiljaa alan vasta ymmärtämään, ettei se Luke olekkaan vastassa, kun tullaan kotiin, mutta silti ikävä kaihertaa. Faijan luokse tullessa koirien hihnanaulakoissa olevat Luken remmit ja pannat palauttavat aina muistot mieleen. 

Since you've gone I've been lost without a trace
I dream at night, I can only see your face
I look around, but it's you I can't replace
I feel so cold, and I long for your embrace
I keep crying baby, baby please...

Palkintopose viime talven mätsärin jälkeen 

Hirmu ikävä mun "pientä", onneks on kaikki ihanat muistot jäljellä <3

"...ja me juostaisiin paljain jaloin,
pelloilla sua kissankelloilla kutittaisin,
jos vain saisin, mä palaisin aikoihin onnellisiin,
ja etsisin sut mun käsiin.
veisin sut kauas täältä,
mistä muut ei löytäis meitä..."