Image Map

perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäiviä ja silleen!

Noniin, aloitellaas tähän nyt sitten, hyvää ystävänpäivää kaikille! :)
Me vietellään ystävänpäivä Jennin kanssa opistolla leffoja ja sarjoja katsellen ja Riemun kanssa lenkkeillen ja leikkien.

Taas on ehtinyt tapahtua paljon. Riemu aloitti tuhoamiskauden, ja sai valvontakameran huoneeseen, siitä lisää kohta. Treenaaminen on tällä viikolla jäänyt vähemmälle, mutta pari uutta temppua opeteltiin silti.

Tultiin sunnuntaina opistolle Kouvolan kautta, koukattiin Jenni asemalta kyytiin :) Riemu oli niiiiiin onnellinen kun Jenni taas pitkästä aikaa ilmestyi, häntä vispasi ja pusuja sateli! :D
Alkuviikko meni hyvin rauhallisissa merkeissä Seran lähdettyä viime perjantaina kotiin. Lenkkeiltiin, ja juostiin pellolla, ja opeteltiin ne pari temppua(vadin päälle nouseminen ja siinä pyöriminen, kumartaminen). Lisäksi treenattiin vähän suuntia ja merkille menemistä namialustojen kanssa.

Keskiviikkona Riemu päätti olla täystuho, ja tuhosi veljen tabletin käyttökelvottomaksi ja maisteli myös hiusharjaa. Illalla mentiin treenaamaan, harjoiteltiin ruutuun menemistä vauhdilla, ja saatiin apuakin, joten koiran innostaminen ruutuun onnistui hyvin. Ilmeisesti sinne päähän jotain oppia alkaa iskeytymään ruudunkin suhteen. Myös suuntia treenattiin, tällä kertaa pallojen kanssa, ja mikäs Riemun mielestä hauskempaa voisi ollakkaan, kuin pallojen hakeminen :D Liikkeestä seisominen on kisavalmis pientä hienosääntöä lukuunottamatta!!!
Lopuksi heiteltiin vielä Riemulle lelua vähän aikaa, jotta viimisetkin energiat saataisiin loppumaan(vaan ei loppunut, sisällä kannettiin palloja, leluja jne. eteen ilmeellä "heitä, heitä, heitä"). Kierrosten laskemista pitää siis selvästi harjoitella vielä ;)

Torstaina Riemu sai valvontakameran muutaman koulutunnin ajaksi, ja eihän se enää mitään tehnyt, nukkui vaan... (tiesi varmasti kamerasta, ja jätti pahanteon myöhemmälle)
Mentiin siivoamisen yms. jälkeen lenkille Jennin, Hannan ja Bonitan kanssa. Tarkoituksena ei ollut kävellä pitkälle, mutta löydettiinkin valaistu pururata, joka kierrettiin sitten ympäri. Riemusta oli ilmeisen mahtavaa saada uusia lenkkimaastoja, ja juosta vapaana, koska kierrokset kasvoivat niin paljon, että lapaset meinasivat hävitä käsistä :D

Loppuun vielä Riemusta uudet kuvat, rimppakinttu täytti 8kk! :)