perjantai 30. elokuuta 2013

Koulutusta, suhdekoukeroita ja koulua

Nytpä onkin siis tosiaan taas kerrottavaa, tosin lyhyesti..
Koulu menee niinkuin pitääkin(paitsi käsien puolesta, jotka oireilee edelleen tosi "kivasti" kirjottaessa jne). Riemun kanssa koulutus on edistynyt hieman, nyt piän osaa jo tulla sivulle ja odottaa "nätisti" ruokaansa. Seuraamista ollaan myös reenailtu, ja luoksetuloa tottakai.

c. Jenni Pitkänen

Riemu ennen koulunalkua, 9vko 4pvä c. Suvi Nousiainen

Luokan kanssa oltiin keskiviikkona treenailemassa tokoa, ja Riemu jaksoi hienosti tehdä pyydettävät asiat(ja vähän ylimääräistäkin), ainoastaan paikallaolo jätettiin tekemättä, koska ei olla semmoiseen harjoteltu minkäänlaisia pohjia ilman häiriötä, joten totesin että on parempi jättää tekemättä, ja harjoitella ajan kanssa tuommoset asiat.

Koulun puolesta on myös kovasti kerrottavaa, ei opiskelusta, eikä koirista. Jo toisella viikolla me ollaan saatu tänne muutamia pariskuntia, jotka eivät nyt pysty olemaan edes yhtä yötä erossa toisistaan :D

Perjantaina lähdetään taas Riemun kanssa kotiin, ja viikonlopun suunnitelmiin kuuluu koiran sosiaalistamista Rajamäen kyläpäivillä lauantaina(Luke lähtee myös mukaan) ja opistolla asumisen helpottamiseksi shoppailua kaupoilla.

Koirapojat on myös edistyny reippaasti, nuo on tajunnu jo periaatteita että millon koiraa pitää kieltää, milloin kehua jne. Onhan ne myös onnistunu hurmailemaan täällä muutamia koiratyttöjäkin ;)
Ja jännästi tarttuu murre täällä, itekkin puhuu ihan jotain sekasortomurretta jatkuvasti ja sen huomaa kirjotuksessaki...
Kuvia on tulossa kun ehditään niitä käymään läpi, ja jottei ihan tylsäks omien koirien esittelyks mee, kuvissa esiintyy koirakavereita ja ihmiskavereita :)