lauantai 24. elokuuta 2013

"Voitto kotiin, Rauha maahan ja Riemulle rajat!"

Näin ollaan siis koulu aloitettu. 
Ensimmäisen viikon tuhoamissaldona Riemulla tietokoneen virtajohto, häkin pohjamatot, domino-paketti, 1 namipussi(+vähän takin taskuakin) ja crocsit. Hienosti pieni on silti jaksanut lenkkeillä ja leikkiä ja ollaan me treenattukkin.
Ja ollaan me muuten saatu tavalliselta kymppiluokalta ihailijakaarti kaikille kennelkympin koirille, ja tehty pojista koirapoikia jotka lähtee lenkeillekkin mukaan(taluttamaan isompia koiria ja kantamaan Riemua :D)

Koska yksi koulun kursseista liittyy opitun soveltamiseen ja siitä pitäisi kirjoittaa "päiväkirjaa", niin kerrompa tähän sitten alkuviikon treeneistä. Eli heti maanantaina meille järjestettiin ohitusharjoituksia, ja Riemun kanssa me toimittiin "tolppana" ja harjoiteltiin kontaktia kun muut käveli meidän ohi. Tiistaina olikin sitten näyttelytreenien vuoro, ja kakara pääs tarkan katseen eteen esiintymään, ja pääsipä se myös kopeloitavaksi :)
Itse pääsin myös treenaamaan uusien rotujen esittämistä, nimittäin greyhound ja venäjänvinttikoira(oli muuten kivaa treenata koiran kanssa kun ei tarvinnu olla kyykyssä tai kumarrella :D

Perjantaina päästiin "viikonloppulomille", eli viikonlopuksi kotiin, ja vihdoin myös pentu nukkuu, koska Luke nukkuu sen kanssa, toiset tyytyväisesti nukkuvat samassa pedissä, ja Lukekin jopa rentona!
Sunnuntaina onkin sitten vuorossa Tervakosken näyttely ja sinne esitettäväksi on siis suomenajokoiranarttu. Näyttelyn jälkeen päivä jatkuu matkaamalla koiran kanssa koululle ja maanantaina taas opiskellaan (:

Ja tosiaan siis, Riemulle pitäisi jonkun jotkut rajat asettaa(mielellään se itse, kun tuntuu siltä että se tekee asioita mitä ton ikäsen pennun ei ehkä pitäs viel tehä, mutta juuu, ehkä tää tästä :D).