lauantai 17. elokuuta 2013

Riemu on kotona!

Eilen lähdettiin kuuden jälkeen ajamaan kohti Ristijärveä, jotta saataisiin pentu kotiin. Muutaman kerran menomatkalla pysähdyttiin muutaman kerran(Iisalmen lähellä käytiin syömässä kylmää ja saippuaveden makuista ruokaa).
Oltiin Ristijärvellä kahden jälkeen, ja kasvattajan, Helin, pihassa oli heti vastassa pentuja ja muutamia aikuisia koiria ja tietysti kissoja jotka kiehnäs jaloissa koko vierailun ajan! :D
Riemu oli kolmesta, kasvattajalla vielä olleista, pennuista isoin, ainoa musta, ja ainoa joka ei käyttänyt hampaitaan tervehtimiseen.

Pennut jäivät ulos kun menimme sisälle tekemään paperit sun muut. Kun tuli aika lähteä autoon, Riemu oli sitä mieltä, että sisarusten seura on parempaa, ja ensimmäiset n. 30km menikin järkytyksestä toipumiseen. Pysähdyttiin ensimmäisellä huoltoasemalla tankkaamaan, ja Riemu pääsi ulos autosta. Poika näytti heti rohkeutensa, ja käveli reippaasti häntä heiluen tarpeilleen, jonka jälkeen matka jatkui.
Joka kerta pysähdyttäessä pentu asteli reippaasti auton ulkopuolella ja innostui välillä juoksemaankin, ja kävi tarpeillaan. 

Matkan aikana Riemu enimmäkseen nukkui, tai leikki yksinään parilla lelulla jotka sille häkkiin annettiin. Välillä taisi tulla tylsää kun häkistä kuului kovaa ja korkealta "AAUUUUU!" ja joskus pientä yninää.

Kotona oltiin kymmenen jälkeen, ja sitten riittikin ihmettelyä. Heti kun pääsi autosta ulos, oli äiti ja pikkuveli jo vastassa Maisan kanssa. Maisa innostui pienestä pennusta, ja Riemu yritti heti leikkiä Maisan kanssa. Kun auto saatiin purettua(tavaroista ja häkistä), isä lähti Maisan kanssa kotiin, ja me pääsimme Riemun kanssa äidille. Sisällä vastassa oli onnellinen Luke(toisella meinas vähän mennä yli tuo tervehtiminen, oltiinhan me toisistamme erossa n. 1½ päivää) ja kohta jo kolisteli alakertaan Otto-vaari. 


Isot pojat enimmäkseen vaan juoksivat(ja juoksevat edelleen) pentua karkuun.
Nyt aamulla Luke kylläkin yritti vähän leikkiä Riemun kanssa, mutta Luken leikit on vähän turhan rajuja ilmeisesti Riemulle, kun toinen lähti vaan pois.

Pari päivää vielä oleskellaan äidin luona, kunnes lähdetään opiskelemaan Valkealaan :o
Tässä kahden päivän aikana käydään vielä ostamassa muutamia tarpeellisia asioita koulua ja asumista varten.

Ja vielä kiitos Heli-kasvattajalle ihanasta pennusta! <3