Image Map

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

-

Viikonlopun aikana ei tulekkaan kuvia, erinäisistä syistä johtuen, mutta ei siitä sen enempää.

Ensimmäinen ajatus viikonlopun kirjoituksesta oli, että puhuisin oman lauman ruokinnasta, mutta se kaatuikin siihen, että enpä siitä osaa sen kummemmin selittää, kuin että koirat syövät kaikki eriruokia, Otto ja Riemu samaa merkkiä kylläkin, ja niillä on syynsä miksi ne niitä syövät :D

Kerrotaampa sitten kuulumisia: Eilen illalla saatiin "hieno" vedenpaisumus opistolle kun vessan joku putki jäätyi ja meni rikki. Se on onneksi jo takana päin ja korjattu. Tänään lähdettiin päivällä ulkoilemaan, kierrettiin lenkki jään kautta metsään ja sieltä takaisin opistolle. Sen jälkeen koirat juoksentelivat vielä vapaana kun jäimme ulos juttelemaan Isan kanssa. Kiia tuli Nukan(sk. collie) kanssa opistolle ja mentiin uudelleen jäälle koirien kanssa :) Ulkoilua tuli yhteensä n. 2 tuntia, ja illalla vielä treenailtiin.

Riemun kanssa treenattiin seuraamista ja liikkeestä seisomista, paikkamakuuta, ruutua ja dummylla noutoja.
Seisominen alkaa pikkuhiljaa sujua, seuraamisen käännöksiä pitää hioa, mutta alkaapa sekin olemaan kohta kasassa, juosten seuraamista ei olla paljon kyllä treenailtu, mutta opetellaan se sitten ihan omana juttunaan. Paikalla olo sujuu ongelmitta, pientä ennakointia maahanmenossa. Ruutua ollaan vasta aloteltu, eli ruutuun namialusta/pallo ja muutaman metrin päästä lähetetään koira. Hyvin se on idean tajunnut, yrittää hakeutua ruutuun jo ennen kuin palkka on sinne viety.
Seran kanssa treenailtiin vähän luoksetuloa, paikalla oloa ja ruutua namialustalla.

Huomenna(tänään) olisi suunnitelmissa taasen ulkoilua, ja vain oleskelua.
Ja vähän "söpöstelen" tässä, että viikko vielä, niin pääsee oman kullan kainaloon kun kotiudun viikonlopuksi <3 Vaikka nykyään onkin jo helpompaa olla toisesta erossa, niin kyllä pitkät ajat pahalta silti tuntuu.

Ensi viikolla jos saisi jonkun näköistä asiapostausta jostakin, jos tulee jonkun näköinen idea eteen :)