Image Map

tiistai 21. tammikuuta 2014

Koirakoulu alkoi taas!

Lauantaina tultiin Jennin kanssa Klaukkalaan, ja illalla saatiin katsoa, kun saimme perheenlisäystä, Riemun kasvattajalta tuli meille pupu, joka nimettiin Onniksi. (Kuvia Onnista tulee myöhemmin)

Sunnuntaina lähdettiin iltapäivällä Hyvinkään kautta ajelemaan taas Kouvolaan opistolle. Hyvinkään kautta siksi, että otettiin serkulta lainaan berninpaimenkoira Sera. 
Parin tunnin autoilun jälkeen päästiin opistolle, ja kun tavarat oli purettu, pääsivät koirat pellolle juoksemaan jonka jälkeen mentiin lenkille. Mukana oli siis Aikku-parsoni, Riemu, Sera ja Frans-seefferi. Hauskaa taisi olla, ja Riemulla ja Seralla oli vaikeuksia sisääntulemisen kanssa, molemmat olisivat mielummin olleet ulkona.

Maanantai meni koulun merkeissä, käytiin pellolla juoksemassa ja metsälenkillä ja koirat nauttivat. Riemulla oli ainakin oikea kuuraparta! :D
Tänäänkin käytiin reippailemassa metsässä ja kyllä riitti vauhtia. 

Saatiinhan me taas uusi banneri, kiitokset taas Jennille! :) Kuvia jne. saadaan varmaankin viikonloppuna, kun niiden ottamiseen on aikaa(kunhan vaan säät ovat suotuisia meille ja erityisesti Jennin kameralle!).

Jäällekkin voisi jo viikonloppuna päästä hieman, katsotaan miten pakkaset jne jatkuvat :)
Seuraava päivitys varmaankin tulee sitten viikonloppuna vasta :)