keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Blogin päivittelyä

Viikonloppuna oltiin kotona, Jenni tuli meille myös, ja lenkkeiltiin ja touhuttiin jotain pientä koirien kanssa. Sunnuntaina käytiin moikkaamassa koirakavereita, Hippo&Santi-silkkejä, Voitto-shelttiä ja Teppo&Rilla-collieita ja Otto oli myös mukana Riemun ja Jennin Bella-tipsun lisäksi.
Tässä muutama kuva, kiitos Markalle kuvista! (:

     
Riemun lempipuuhaa on pallon hakeminen (:


Taidonnäyte perusasennosta! (:

 Riemu 13vko 9pvä

Kyllä se vanhakin jaksaa, omaa vauhtiaan


Otto 11v 7kk

 Ja vielä Oton pääkuva <3

Maanantaina ei sitten ollutkaan mitään ihmeellistä, oli pari koiratuntia, missä käsiteltiin koiraa koskevia lakeja.

Omistaja niinku koiransa, vai koira niinku omistajansa? :)

Tiistaina oli retki Repovedelle, ja koirat pääsivät mukaan. Retki meni kaikinpuolin muuten hyvin, paitsi riippusillan ylitys ja kirjoittajan korkeanpaikankammo ja paniikkikohtaus. Päästiin me sieltä lopulta ylikin, mutta voin vannoa, etten lähde enää uudelleen mihinkään vastaavaan.

Yksi kuva vielä sunnuntailta, Riemu ei tykännyt odottelemisesta , vaan keksi omaa tekemistä :D

Tänään keskiviikkona oli muuten normaali päivä, mutta lähdettiin agilityhallille. Eipä me paljon Riemun kanssa voitu muuta tehdä kun putkea ja vähän pujottelua. Ja pitkälti hallilla oleminen oli vain odottelua ja kuuntelemista kun ohjaaja selitti ohjaamisesta ja näytti samalla muiden koirilla esimerkkejä. Harjoteltiin me kyllä esteen siivekkeen kiertämistä jonkun verran. Olihan tuo rääpäle kyllä väsynyt agilityn jälkeen, mutta olisin toivonut vähän erilaista ohjausta ja neuvoja yms.