torstai 19. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivän tokoilua ja messaria...

Piiiitkä päivitystauko on ollut, ja nyt kerrotaankin sitten kerrankin ihan oikeasti tekemisestä.

Itsenäisyyspäivänä oltiin Rillan kanssa tokoilemassa, kisattiin AVOssa, ja lopputulos AVO- pistein 93. Paikkamakuusta hienosti 10, seuraaminen 8,5 ja sen jälkeen mentiinkin ihan päin metsiä, ja otettiin lopuista liikkeistä vitosia, kutosia ja nollia.
Video seuraamisesta tulee joskus kun ehdin sen laittamaan.

Sitten messariin.
PE - Koulupäivä=luokan kanssa messariin, oma ständi sinne. Yön aikana nukuttiin n. 20min, herätys oli kolmelta, lähtö 4:30. Autoon pakattiin kaikkien tavaroiden ja kuskin lisäksi 3 tyttöä ja 3 koiraa. Sää perjantaina ei ollut paras mahdollinen, mutta selvittiin Kouvolasta Helsinkiin. Paikalle kun päästiin, alettiin heti laittamaan pistettä pystyyn, ja saatiinkin se nopeasti valmiiksi. Aamupäivällä suuntasin itseni kehälle päin, esittämään ihanaa snautserileidiä, Sirua( FI MVA Ferdinan Qvartzite). Kehään päästiin, ja siellä pyörittiin muutama kierros, seisoskeltiin, ja tuloksena VAL-ERI SA. Pääsin myös auttamaan Ferdinan-kasvattajaryhmään. Loppu päivä menikin sitten pisteellä seisoskellessa ja messaria kierrellessä. Kotiin päästessä oli olo rättiväsynyt, niin itsellä kuin Riemullakin, joka vietti päivänsä kennelkympin pisteellä yhdessä Pixeli-bortsun kanssa.

LA - Aamusta heti messukeskukseen taas, tällä kertaa ei luokan kanssa, vaan esittämään cockerspanielia. Lumikki(Bell'mano Xmas Snow-White) ei esiintynyt kummoisemmin ainakaan itselläni, vaikka arvostelussa lukikin, että hyvin esitetty. Tuloksena AVO-EH. Lumikin esittämisen jälkeen oli taas messarin kiertelyä ymsyms.

SU - Mietin jo pe&la, että kannattaako lähteä enää sunnuntaina, eihän mulla ole edes ketään handlattavia, mutta päätin lähteä seuraamaan labradori-kehää. Kehän seuraaminen päättyi jo ennen urosten loppua, itsellä ei vain napannut ne syöttöporsaat lyllertämässä siellä kehässä. Sitten tulikin katseltua muita kehiä mm. unkarinvizsloja ja rottweilereita.

Kiitän kaikkia ihania ihmisiä, joiden kanssa sain messarissa viettää aikaa <3

------------------------------------------------------

Sitten taas arkisempiin juttuihin. Maanantaina päästiin takaisin koululle, ja viikon aikana ei tainnutkaan mitään erityistä tapahtua, joulujuhla oli keskiviikkoiltana, keskiviikkona käytiin myös tunnilla koiran anatomiaa läpi(aloitettiin siis tunnistamalla kuvasta ja omista koirista että missä on selkä, säkä, kinner ymsyms.)
Nyt on siis JOULULOMA, joka tarkoittaa sitä, että reilut 2vkoa saadaan viettää aikaa kotona, rentoutua! :) Heti joululoman jälkeen, tammikuun 7. pvä alkaa TET-jakso, ja sen 2 viikkoa saan myös olla kotona, koska pääsin kotiin tettiin, Jenni tulee meille harjoitteluun myös, joten voipi olla, että silloin tulee sitten kuvia ja jospa saataisiin vaikka sitä treenivideota Riemusta :)