tiistai 31. joulukuuta 2013

Myöhästyneet jouluntoivotukset!

Kaikenkarvainen joukkomme toivottelee myöhästyneet joulut kaikille, ja toivotamme myös onnea ja menestystä vuodelle 2014!! :)
Valitettavasti kaikkia ei sattuneista syistä saatu kuviin, joten tässä Oton ja Riemun joulukuvat :)Itsellä ei (toivottavasti, Riemusta se nähdään huomenna) ole paukkuarkaa koiraa, mutta tiedän miltä tuntuu elää koiran kanssa joka pelkää raketteja. Ollaan kyllä menossa treenaamaan hallille kuuden maissa, voi olla että treenit menee vähän ihmettelyksi, mutta saadaanpahan kokemusta.
Tässä uutta vuotta odotellessa voisi vaikka listailla vuoden 2014 tavoitteita:

MAISA:
- Maisalle tavoitteena on vähän painonpudotusta ja ihan vaan rauhallista vanhan koiran elämää, tietysti jatketaan aktivointitemppujen tekemistä ja yritetään opetella venyttelemään jne, jotta mummo pysyy kuosissa :)

OTTO:
- Otolle pitkälti samoja, kuin Maisalle, lisänä käsimerkkien treenailu vahvemmaksi kuulon heikentymisen takia (:

RIEMU:
- Riemun kanssa onkin sitten vähän enemmän tavoitteita, tuleehan sille vihdoinkin ne maagiset "täydet iät" täyteen, eli 9kk näyttelyitä varten ja 10kk tokossa kisaamista varten.
Mahdollisesti voitaisiin hakea vaikkapa Kennelliiton tokonuortenryhmään, tai nuorien koirien toko-rinkiin. Ensisijainen tavoite vuodelle 2014 onkin siis tokon korkkaaminen, saa nähdä vain kuinka myöhään se menee. Myös näyttelyissä mielellään kävisin tuota rääpälettä näyttämässä, labradorien erikoisnäyttelyissä tekisi erityisesti mieli käydä.
Taipparitkin olis kiva päästä vetämään läpi, mutta niitä varten pitäisi harjoitella vielä huimasti.
On varmaan paaljon muutakin, mitä tehdään, esim. mätsärit, rally-toko jne.

Loppuun vielä joulukuvien yhteydessä otettu kuva Riemusta, täydellinen Riemu-ilme naamallaan, tältä se aina näyttää kun sille puhuu, ainoastaan ruuasta puhuttaessa ilmeeseen tulee "hieman" enemmän vauhtia, kysymystä ja RIEMUA! :D